vergelijkduitsland

 

Gezondheid en medische zorg

Duitsland staat bekend om de hoge kwaliteit van de medische zorg en is befaamd om de hoge efficiency en technologische expertise. De Duitse ziekenhuizen hechten belang aan een goede behandeling van patienten. Wachtlijsten bestaan meestal niet. Het is in Duitsland niet ongebruikelijk om zelfs bij niet urgente gevallen binnen een week een medische behandeling te ondergaan. Duitsland kent ook priveklinieken en tandartspraktijken die patienten uit Nederland kunnen behandelen.

Premier Healthcare

Premier Healthcare opereert op het gebied van internationaal patientenmanagement. Men assisteert patienten om toegang te krijgen tot de uitstekende Duitse gezondheidszorg,

 

Prescan is al jaren actief en marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren is Prescan uitgegroeid tot hét Kennisinstituut voor preventief onderzoek, met meer dan vijftig verschillende, hooggekwalificeerde artsen en twaalf ziekenhuizen in Nederland, maar ook net over de grens in Duitsland . Waar heeft men nog echt tijd voor u?

 

 

 

Tandartsen Kleinsman Dental Care

Kleinsman Dental Care biedt meer dan reguliere tandheelkundige hulp. De kliniek is uitgegroeid tot een succesvolle praktijk die in hoge mate het gezicht bepaald van de cosmetische tandheelkunde. Patienten voelen zich in deze 2 talige kliniek nooit alleeen, maar altijd gast.

Kl KL

 

Privatescan

Een preventief medisch onderzoek geeft uitsluitsel over uw gezondheidstoestand en is de basis voor een vroegtijdige herkenning van ziekten. Door preventief onderzoek is het mogelijk om ziektes vroegtijdig te herkennen en indien nodig tijdig te beginnen met een behandeling. Zelfs de beste therapie is niet succesvol wanneer er niet tijdig mee begonnen wordt. Hierdoor wordt preventief medisch onderzoek van beslissend belang.

De klinieken van Privatescan in Essen, Dordhorn, Wesel en Gutersloh in Duitsland net over de grens behoren tot de meest vooraanstaande preventieklinieken van Europa. In deze klinieken staan ervaren professoren en doctoren klaar om u medisch te kunnen onderzoeken. Bij Privatescan kunt u al binnen twee dagen terecht voor aan afspraak in één van de klinieken