vergelijkduitsland  

Keukens en badkamers

Overzicht van meest bezochte keukenwinkels door Nederlandse consumenten in Duitsland:

keukenzaken net over de grens in Duitsland 

(keukenkopenduitsland)

 

BTW tarief Duitsland tarief 19% Nederland 21%

 

 

 

Stall  in Coesveld bij Winterswijk is een familiebedrijf en wil dat blijven ook. Daarbij overstijgt de familiefilosofie de familiebanden. 'Wie ons kent, wie met ons werkt, wie onze keukens heeft, zij allen horen bij ons. En dat vullen wij ook in'.

Men onderhoudt ondanks, of juist vanwege de omvang zeer intensief en verantwoordelijk de contacten met alle klanten, medewerkers en partners. Dat contact stopt bij STALL niet bij de montage van een keuken, maar is juist vaak het begin van een langdurige relatie.  

 

Ardland is een groot keuekencentrum in Nordhorn bij Enschede.  Uw droomkeuken blijft hier niet een droom maar wordt realiteit. Daarbij helpt het gekwalificeerde verkoopteam.  In de exclusieve keukenstudio vindt u merkkeukens en inbouwapparatuur van gerenomeerde merken. Advies, montage en service wordt verleend door speciaal geschoolde vakmensen.  Met behulp van geavanceerde computerprogramma’s wordt de planning van uw keuken visueel ontworpen. In de 3800 m3 grote showroom presenteert men 75 keukens van verschillende stijlrichtingen en prijsklasses. 

 

Hoge kwaliteitseisen, creativiteit, betrouwbaarheid, perfecte levering en montage, evenals een optimale service worden door alle klanten met vertrouwen beloond. Het gegeven dat 80% van de klanten binnenkomt op basis van ‘horen zeggen’ spreekt voor zich. Küchenhaus en Küchenland Ekelhoff maken een doorlopende ontwikkeling door om de klanten steeds de nieuwste trends, de laatste technische snufjes en de hoogste mate van exclusiviteit te kunnen bieden. 

Mondomo